Waarom doen we wat we doen?

Sport en sportorganisaties spelen een essentiële rol in onze maatschappij. Via sport worden persoonlijkheden ontwikkeld. Er ontstaan relaties voor het leven en wordt samenwerken geleerd. SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten.

SponsorVisie helpt sportorganisaties. En wel bij de drie uitdagingen die sportorganisaties hebben: gebrek aan vrijwilligers, specifieke kennis en inkomsten.

Met een verfrissende visie, slimme gestandaardiseerde oplossingen en structurele begeleiding op afstand door SponsorVisie behalen sportorganisaties en hun sponsors meer resultaat met minder moeite.

Hoe doen we dat?

Elke sportvereniging is uniek. Toch hebben sportverenigingen veel gemeenschappelijk: ze zijn lokaal, hebben leden, functioneren op basis van vrijwilligers en hebben behoefte aan financiële middelen.
Ons team combineert creativiteit en IT en gebruikt de gemeenschappelijke eigenschappen van sportverenigingen om kant-en-klare concepten te ontwikkelen die voor elke sportvereniging toepasbaar zijn. Door standaardisatie is het mogelijk om een zeer grote meerwaarde te bieden tegen een lage kostprijs.

Doordat veel verenigingen de oplossingen gebruiken kunnen deze continu op basis van de ervaringen van de gebruikers verder worden verbeterd.
SponsorVisie introduceerde sinds haar oprichting in 2010 de volgende oplossingen: SponsorPortaal, De SponsorManCrowdfunding voor clubs en Obligatieplan.nl.
Al deze oplossingen bieden verenigingen en stichtingen gemak en extra inkomsten en dragen daarmee bij aan de toekomstbestendigheid van deze belangrijke lokale en sociale organisaties.

SponsorVisie

Crowdfunding

SponsorMan