Concordia Delft

Concordia Delft had als wens om de accommodatie aan te passen aan de eisen van de tijd. Nieuwe kleedkamers, het renoveren van de bestaande kleedkamers en een aantal ruimten in het clubhuis. Dit is een serieuze verbouwing en kan niet zomaar gedaan worden. Ze besloten om aan de slag te gaan met obligaties. En met succes! Ze haalde €133.000,- op en kunnen aan de slag met de verbouwing en renovatie.

Over Concordia

Concordia is een multi sportvereniging met cricket, golf, tennis en voetbal, opgericht in 1885. Zij is met 133 jaar één van de oudste verenigingen van Nederland, kent een rijke historie die goed is gedocumenteerd en behoort tot het cultuurgoed van Delft. Van kleine “elitaire” club is Concordia uitgegroeid naar een brede en maatschappelijk betrokken vereniging.

Op dit moment heeft Concordia ruim 1400 leden waarvan ca. 700 jeugdvoetballeden. Kenmerkend aan Concordia is de binding die mensen voelen met de club wat zich ook uit in jarenlange lidmaatschappen. Zo hebben we iemand die al 72 jaar lid is en nog steeds actief is voor Concordia.

Concordia is een vereniging met een maatschappelijk profiel en biedt families een leven lang sporten. Het sportaanbod is gericht op met plezier samen sporten van jongs af aan tot op oudere leeftijd. Binnen elke sport is er de mogelijkheid recreatief of meer prestatiegericht te sporten.

Doelgroepen obligaties

In Delft is Concordia inmiddels één van de grootse sportverenigingen.

Bij voetbal is er sprake van een sterk gegroeide jeugdafdeling, groei bij meisjes voetbal en een groeiende senioren tak.
Voor Golf biedt Concordia een concept gericht op ouderen boven de 60 jaar met tal van activiteiten overdag en een sociaal netwerk.
Voor Cricket biedt Concordia een concept voor spelers die werkzaam zijn bij internationale organisaties en de TU Delft. Vooral spelers met een Indiase of Pakistaanse achtergrond zijn lid. Door de groei van internationale studenten en medewerkers bij de TU Delft neemt de vraag naar cricket toe.
Voor Tennis biedt Concordia een concept voor jeugd en volwassenen met als basis een opleidingsaanbod via een tennisschool. Vanuit tennis wordt actief de samenwerking met basisscholen gezocht om de sport onder de aandacht te brengen.

Bekijk het obligatieplatform van Concordia Delft

Dit zijn de voordelen bij ObligatiePlan.nl

Obligatieplatform van Concordia Delft

Vraag een consult aan

Ook obligaties uitgeven. Neem dan contact met ons op, of vraag een consult aan.